Artikkel om boligene i Dynjarbakken

Moderne eneboliger i Dynjarbakken

Nå kan du sikre deg en romslig familiebolig i attraktive Dynjarbakken. Disse eneboligene har praktiske planløsninger, og ikke minst fantastisk utsikt ut over Jæren.

Boligområdet i Dynjarbakken er snart ferdig utbygget, og av boligene er allerede solgt. På Dynjarbakken bor du i rolige omgivelser, og ha kort vei til alt dere trenger i hverdagen. Eneboligene vil selvfølgelig være i den gode standarden du forventer av et helt nytt hjem, med kvalitetsinnredning fra våre leverandører og muligheter for å gjøre tilvalg.

Romslige eneboliger med flott utsikt

Eneboligene i Dynjarbakken ligger idyllisk til på romslige tomter med flott usikt mot det åpne jærlandskapet. For best mulig å ivareta utsikt og solforhold, blir boligene oppført i to etasjer. Plassering av vinduer er nøye gjennomtenkt både av hensyn til innsyn, egen utsikt, og rommenes lysforhold. Ved at boligenes høyde begrenses til to etasjer, vil såvel utsikt som skygge på tilstøtende eiendommer ivaretas på beste måte.

Sittegruppe.

Visningsbolig i Dynjarbakken 28

1 av 5

Nye eneboliger kommer

Ønsker du å bli en del av dette flotte området? Vi planlegger 12 nye eneboliger i dette nabolaget. Seks boliger med et areal på cirka 145 kvadratmeter og seks med et areal på cirka 170 kvadratmeter. Boligene får tre eller fem soverom, to bad og carport. 

Nøye planlagte boliger

På området «innerst og øverst» på Kleppestemmen var det viktig å ta hensyn til terrenget og utsikten mot det åpne jærlandskapet. For best mulig å ivareta utsikt og solforhold, er boligene bygget i to etasjer. Plassering av vinduer er nøye gjennomtenkt både av hensyn til innsyn, egen utsikt, og rommenes lysforhold. Ved at boligenes høyde begrenses til to etasjer, vil såvel utsikt som skygge på tilstøtende eiendommer ivaretas på beste måte.

 

Bo godt i Dynjarbakken

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.