Artikkel om nabolaget i Dynjarbakken

Idyllisk beliggenhet i Dynjarbakken

På toppen av Kleppestemmen ligger idylliske Dynjarbakken. Dynjarbakken ligger høyt i terrenget og har en flott utsikt over jærlandskapet mot sør.

Dynjarbakken ligger flott plasser der bebyggelsen slutter og det frodige, lettkuperte jærlandskapet åpner seg. Her kan du nyte roen og det spesielle lyset i området, og velge og vrake i turmuligheter og naturopplevelser. Likevel bor du her så sentralt i Klepp at du har alt du måtte behøve i nærheten!

Fotografi av nærliggende restaurant

Fra Klepp stasjon

1 av 4

Alt du trenger lett tilgjengelig

På tross av den fredelige beliggenheten bor du svært sentralt i Dynjarbakken. Det er et stort utvalg av barnehager og skoler i nærheten av boligområdet, med nærmeste matbutikk en kort spasertur unna. Kirke og idretts anlegg er i gangavstand og dessuten byr Klepp sentrum på både bakeri og slakterbutikker, gode restauranter og flere spennende nisjebutikker. Jærhagen kjøpe senter ligger også like ved. Det er enkelt å pendle fra Dynjarbakken, eller bare ha en aktiv og spennende hverdag med reiser og utflukter. Det er gode lokalbussforbindelser i området og enkel adgang til FV 44 mot Bryne, Sandnes og Stavanger – samt kort vei til Klepp Stasjon og Jærbanen, og Sola flyplass som tar deg videre hvor enn du vil.

Bredt fritidstilbud

Bredt fritidstilbud Klepp kommune byr på et variert tilbud av kultur og idrett. Nærmeste idrettsanlegg, Sentralidrettsanlegget, ligger kun fem minutter fra Dynjarbakken med sykkel. Svømmere og bade entusiaster kan nyte fasilitetene i Klepphallen, og kommunen har et stort utvalg av ulike lag og foreninger for enhver interesse.

Bo godt i Dynjarbakken