Laster resultat

Utsolgt

Møllesvingen BK3

Leiligheter i bygg over to etasjer med to leiligheter i hvert bygg. Leilighetene ligger pent tilbaketrukket fra veien, med flott planlagt parkområde.

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av boliger

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra sommeren 2021
Eieform
Ikke avklart

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Tyltersvingen, 5545 Vormedal. Se kart i Google

Oversiktsillustrasjon av Mølleparken

Om Møllesvingen BK3

Mølleparken byr på 18 leiligheter fordelt på tre bygninger. Leilighetene ligger i to etasjers småhus, og du kan velge mellom to- eller treromsleiligheter. De har et bruksareal på 60-72 kvadratmeter. Alle uteplassene er hyggelige og solrike, og du kan nyte varme dager og lune kvelder heller sommeren igjennom.

Enten man er et voksent par, en liten familie eller førstegangsetablerer har Mølleparken mye å by på. Her kan man nyte roen og privatlivet på terrassen, være sosial dersom man ønsker det, og benytte nabolagets grøntområder og fellesarealer til rekreasjon. 

Toromsleilighetene kommer med entré, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til terrasse og sportsbod. Mølleparken kan både være et sosialt sted
der godt naboskap blir til, og en privat oase for deg og dine nærmeste. Treromsleilighetene e kommer med entré, bad, to soverom, bad, stue og kjøkken med utgang til terrasse og sportsbod.

 

Grønt og naturskjønt i Mølleparken

Grønt og naturskjønt i Mølleparken

Området rundt Mølleparken byr på alt du kan ønske og forvente av Karmøy. Det er rikt på natur og fritidsmuligheter, og likevel er du bare noen minutter unna byens kultur- og utelivstilbud.

Les mer om nabolaget
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Møllesvingen BK3

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!