Laster resultat

Utsolgt

Mølleparken

I Mølleparken har du muligheten til å velge mellom 18 flotte leiligheter, fordelt på tre bygg. Leilighetene ligger pent tilbaketrukket fra veien, med flott parkområde.

Finn fram på siden

Bilde fra hagesiden på leilighet i Mølleparken

Leiligheten ligger i første etasje

1 av 9

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Tyltersvingen, 5545 Vormedal. Se kart i Google

Oversiktsillustrasjon Mølleparken

Livet i Mølleparken

Mølleparken blir et godt og sentralt sted å bo, og du kan velge blant 18 flotte leiligheter. Leilighetene varierer i størrelse, fra 60 til 72 kvadratmeter. Her blir du boende bare noen minutter unna byens kultur- og utelivstilbud. 

Leilighetene kommer enten med ett eller to soverom, med hyggelige og solrike uteplasser. Enten man er et voksent par, en liten familie eller førstegangsetablerer har Mølleparken mye å by på. Her kan man nyte roen og privatlivet på terrassen, være sosial dersom man ønsker det, og benytte nabolagets grøntområder og fellesarealer til rekreasjon. 

I Mølleparken kommer du tett på naturen uten å måtte gi avkall på urbane fasiliteter. Området rundt Mølleparken er svært populært, spesielt fordi det ligger sentralt nær offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager, samtidig som det er fredelig og grønt. 

Grønt og naturskjønt i Mølleparken

Grønt og naturskjønt i Mølleparken

Området rundt Mølleparken byr på alt du kan ønske og forvente av Karmøy. Det er rikt på natur og fritidsmuligheter, og likevel er du bare noen minutter unna byens kultur- og utelivstilbud.

Les mer om nabolaget
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.