Laster resultat

Utsolgt

Skoratuå

På Skoratuå bygger vi leiligheter i firemannsbolig. Bo nært alt du behøver i hverdagen, og en rask spasertur fra Norges mest kjente sandstrender.

Finn fram på siden

Illustrasjon av fasade med balkong og hage

Illustrasjon av fasade med balkong og hage

1 av 7

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Skoran 29-35, 4364 Sirevåg. Se kart i Google

Oversiktsillustrasjon

Livet på Skoratuå

Skoratuå ligger i Sirevåg i Hå kommune. Midt i storslått natur, men likevel nært alt du trenger i hverdagen. Boligene på Skoratuå kommer i mange varianter, både leiligheter i to- og firemannsboliger, rekkehus og eneboliger. Her bor det mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Nå har vi leiligheter til salgs i det flotte boligfeltet.

De lekre leilighetene er på 79 kvadratmeter med to soverom. Et tydelig kjennetegn på boligene er de spennende fasadene og de praktiske planløsningene hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet optimalt. Bygget går over to etasjer med to leiligheter på bakkeplan og to i andre etasje. Hver leilighet består av åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til markterrasse eller balkong på ni kvadratmeter. 

Livet i Sirevåg preges selvfølgelig av naturen, for havet, sandstrendene og landskapet byr på mye. Det er også gangavstand til butikk, bakeri og barnehage. Ogna barne- og ungdomsskole ligger bare et par kilometer unna. Det er veldig flotte turmuligheter langs sjøen og i innlandet og omgivelsene innbyr til utallige aktiviteter, fra klatring og golf til dykking.

Bo rett ved sandstrendene

Bo rett ved sandstrendene

Hvordan er turforholdene, hvor langt er det til nærmeste butikk, og hvilke skoler finnes i nærheten av Skoratuå? Her kan du lese mer om nabolaget.

Bli kjent med Skoratuå sitt nabolag
Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.