Artikkel om boligene på Kvileitet

Fantastiske boliger i barnevennlige omgivelser

Nå kan du sikre deg et lettstelt hjem på flotte Kvileitet på Nærbø. Kvileitet byr på romslige og moderne eneboliger i barnevennlige omgivelser.

På Kvileitet blir det virkelig godt å leve. Her bygger vi familieboliger med smarte, og gjennomtenkte planløsninger i varierte størrelser. Boligene ligger høyt og fritt i det frodige jærlandskapet, med store og trygge grøntarealer som en vesentlig del av nabolaget. Den varierte bebyggelsen er tiltalende for mennesker i ulik alder, og familier av forskjellige størrelser. Velkommen til å bli en del av dette trivelige nabolaget!

Kvileitet 16-38

Kvileitet 16-38 blir romslige rekkehus på bruksareal fra 78,6 til 99,8 kvadratmeter. De minste har to soverom, de største har tre. Et tydelig kjennetegn på boligene er de spennende fasadene og de praktiske planløsningene hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet optimalt.

Boligene går over to etasjer og består av åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til markterrasse og hage på baksiden. De minste boligene har to soverom, mens de største har tre. I boligene med tre soverom, kan det ene soverommet fjernes dersom man foretrekker større loftstue. 

Boligene har egen carport med asfaltert gangvei til hoveddør. Utearealene blir levert ferdig opparbeidet. Ved hovedinngangen finner du en svært god sykkelbod. Planløsningen er ellers moderne, svært effektiv og gjennomtenkt.

Illustrasjon av fasade på enebolig 7-13

Illustrasjon 7-13

1 av 9

Romslige eneboliger 

Nå har du muligheten til å sikre deg en innholdsrik enebolig i kjede på Kvileitet, et naturskjønt nabolag på Nærbø i Hå kommune. Eneboligene på Kvileitet har bruksareal fra 109,6 til 193,6 kvadratmeter. Boligene har ulike planløsninger, så her kan du finne en bolig som passer perfekt for nettopp deg og dine behov.

Felles for dem alle er de gjennomtenkte planløsningene og den gode standarden såvel ute som inne. Tomtene ligger i enden av gaten i nabolaget og grenser til fine friområder. Boligene passer for små og store familier i ulike livsfaser, om det er første eller «neste» bolig.

Kvileitet 7-21

Boligene går over to etasjer og består av åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til takterrasse. Fint opparbeidet hage. Boligen har egen carport med asfaltert gangvei til hoveddør. Utearealene blir levert ferdig opparbeidet. Planløsningen er ellers moderne, svært effektiv og gjennomtenkt.

Kvileitet 23-29

Boligene går over tre etasjer og består av garasje, hall, vaskerom, bad, bod og soverom/stue i underetasjen. Hele første etasje er viet stue og kjøkken med utgang til terrasse over garasjen. I toppetasjen finner vi tre soverom og bad.

Kvileitet 31-35

Boligene har to etasjer, og består av carport med sportsbod, hall, bo/vaskerom, bad og tre soverom. Åpen stue- og kjøkkenløsning finner vi i etasjen over, der det også er plass til kontor og toalett, samt utgang til stor terrasse.

Bo godt på Kvileitet

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.