Artikkel om nabolaget på Kvileitet

Nydelige Nærbø

Nå har du muligheten til å sikre deg en flott bolig på Kvileitet i Nærbø. Bo naturskjønt med kort vei til det du trenger.

Dette flotte nabolaget ligger på Nærbø i Hå kommune, et vakkert landskap med alt du trenger i nærheten. Her bor du høyt og fritt med utsikt mot Nærbø sentrum og Bøbakkane, og har kort vei til alt du måtte ønske deg av servicetilbud og rekreasjonsmuligheter.

Du blir en del av et etablert bomiljø bestående av både rekkehus og eneboliger, med hyggelige fellesarealer og et sosialt fellesskap. Barna kan glede seg over en eksklusiv lekeplass med gapahuk i nabolaget.

Oversiktsillustrasjon av rekkehus

Illustrasjon av rekkehus

Gangavstand til det meste

Her bor du i gangavstand til det aller meste du trenger i hverdagen, slik som det flotte nærmiljøanlegget, butikkene i sentrum, AMFI-senteret, kommunale servicefunksjoner, idrettsanlegg og ikke minst kilometer på kilometer med trygge og gode gang­ og sykkelstier. Du kan spasere bort til både barnehage og skole sammen med barna, eller ta sekken med deg på tur bort til nærmeste dagligvarebutikk.

Natur og kultur

Nærbøs plassering midt i det vakre jærlandskapet gir deg også enkel tilgang på fiske­ og bademulig heter. Med naturen rett utenfor døren har du en mengde aktiviteter å benytte deg av. Ta med familien på en hyggelig skogstur i Hanabergsmarka og Dalabekken når muligheten byr seg. Ønsker du ha mer åndelig føde, byr kommunen på et variert kulturtilbud som passer både store og små.

Forus og Sola en halvtime unna

Det er også et godt kollektivtilbud i nærmiljøet, så her ligger alt til rette for at du kan utforske mulighetene Kommandobunkeren. Det er gangavstand til Nærbø sentrum, hvor toget tar deg både nordover og sørover på Jæren. Det er også behagelig å kjøre bil i området, med reisetid til Forus og Sola lufthavn på cirka 30 minutter. Til Bryne er det cirka ti minutter i bil.

Bo godt på Kvileitet