Artikkel om nabolaget på Brusand

Slik er Brusands nabolag

Brusand er et landlig sted med store grøntområder. Her har du naturskjønne omgivelser så langt øyet kan se.

Brusands fantastiske beliggenhet byr på mange flotte rekreasjonsmuligheter. Boligprosjektet ligger midt mellom Bjårvatnet og havet, i tillegg til å være omringet av naturen. Her ligger alt til rette for at du skal trives, uansett hva du måtte like å gjøre

Praktisk og luftig

Brusand Sentrum ligger praktisk og luftig til – midt mellom Bjårvatnet og havet – rett ved togstasjonen og fylkesveg 44. Herfra er veien kort til alt det området kan by på av naturperler.

Nærområdet kan by på flere turmuligheter. Ta deg en deilig søndagstur til fots i de nærliggende fjellene, eller benytt sykkelen til å utforske området. Nabolaget ditt kan by på både fine veier, grønne sletter, dyr og skjulte perler du kan oppsøke. Det finnes tre flotte lakseelver like ved ditt eget hjem. Innen gangavstand har du muligheten til å prøve fiskelykken i hølen ved Vaule bro, bare noen hundre meter unna. Om sommeren har du få meter til nærmeste strand. Mellom Brusand og Ogna ligger Ogna golfbane. 9 hulls bane i meget vakker natur.

 

Strandområde nær Brusand

Brusand Strand

1 av 6

Du kan ikke leve på naturopplevelser alene og derfor er det godt å vite at nærbutikken ligger i nærmeste nabolag, andre butikker er i grei kjøreavstand, og det samme er det meste av service, skoler og idrettsanlegg. Med Brusand stasjon et steinkast unna, har du også alle muligheter til å skape deg en god pendlertilværelse – kort vei til arbeid, kort vei til alt av fritidsaktiviteter.