Artikkel om nabolaget i Eikremsvingen

Høyt og naturskjønt i Eikremsvingen

Boligene på Eikremsvingen har alt en familie trenger. Velger du Eikremsvinger bor i et attraktivt område i Molde, ti minutter unna sentrum.

Nedre Eikrem ligger høyt og naturskjønt til i Molde kommune, en ti minutters biltur unna sentrum. Boligfeltet har flott beliggenhet i rolige og grønne omgivelser, med utsikt mot Fannefjorden og Bolsøya. I området er noen av Moldes større arbeidsplasser lokalisert, så her kan du bo et steinkast fra jobben. Her får du både skog og mark, sjø og fjord i et landlig og sentralt område. Dette gjør Nedre Eikrem til et fantastisk sted å bo for store og små.

Det er dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet, trygg skolevei til barne- og ungdomsskoler, og i sentrum har du alt du trenger. Den rolige og barnevennlige beliggenheten passer svært godt unge voksne i etableringsfasen, men også voksne som ønsker et mer praktisk hjem.

Illustrasjon av hustype Enning

Illustrasjon av hustypen Enning

Gode fritidsaktiviteter i nærheten

Enten du foretrekker rolige fotturer i det grønne eller andre aktiviteter, får du det du ønsker deg her. Den landlige beliggenheten byr på en rekke fritidsaktiviteter, med blant annet gode turmuligheter i området. Her kan du koble av i fredelige omgivelser. Småbåthavnen på Tøndergård er heller ikke langt unna. På vinteren er det flotte skimuligheter på Tusten, som ligger bare to kilometer unna. Om du er golfinteressert har du Eikrem Golfbane som nærmeste nabo, og like i nærheten har du også Akerhallen og Rivalbanen.

Kort vei til det du trenger

Det er trygg skolevei til Kviltorp barneskole og Bergmo ungdomsskole, og det er flere barnehager i nærheten. Det er godt utbygd gang- og sykkelveinett i området, samt gode bussforbindelser i flere retninger. Nedre Eikrem er et rolig område, men om man ønsker mer urbane impulser er Molde sentrum bare ti minutter unna. Her har du et mangfold av butikker, kjøpesentre og kulturtilbud, og du kan nyte en hyggelig lunsj på Fole Godt eller en bedre middag på restaurant Glass.

Bo godt i Eikremsvingen