Artikkel om boligene i Eikremsvingen

Flotte boliger i varierte størrelser

Du kan flytte inn i en helt ny bolig i Eikremsvingen på Nedre Eikrem. Disse boligene har god standard, smarte planløsninger og kvalitetsinnredning.

Nå har du muligheten til å sikre deg et helt nytt hjem i fine omgivelser – med nærhet til både naturen og byen. I Eikremsvingen kan vi nå tilby eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, og leiligheter. 

Her blir du en del av et mangfoldig fellesskap med mennesker i alle aldre. Boligene vil ha gjennomgående god standard med blant annet parkett i hvitlasert eik, kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH og integrerte hvitevarer på kjøkken fra Siemens.

Enbolig

Eneboligene har bruksareal på 130 kvadratmeter. Via entreen har du direkte tilgang til garderoben og badet i første etasje. Videre inn i etasjen har du to soverom og en romslig TV-stue med utgang til terrassen. Herfra kan du gå rett ut i den hyggelige hagen.

Tar du trappen opp til andre etasje vil du finne et soverom med eget garderoberom, et bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det også god plass til spisestue. På sommervarme dager kan du flytte selskapet ut til den store terrassen på 30 kvadratmeter. Ellers består tomten av en carport, biloppstillingsplass og en praktisk sportsbod.

Oversikt over boligene i Eikremsvingen

Oversikt alle boliger i Eikremsvingen

1 av 10

Tomannsboliger

Tomannsboligene bygges i to forskjellige størrelser, der begge går over to etasjer. Boligene består av carport og sportsbod, tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og store terrasser over carport. Det er lagt opp til flere parkeringsplasser på tomta. Boligene får skrå himling i taket i andre etasje.

Rekkehus

I rekkehusene får du carport, sportsbod og to parkeringsplasser rett utenfor boligen. Inne i huset har du entré med tilhørende bod, et bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrassen og hagen. Tar du trappen opp finner du enda et bad, en romslig tv-stue som har skrå himling og god takhøyde, og tre soverom. Det største av soverommene har utgang til en balkong på hele 27 kvadratmeter. Fra TV-stuen kan du også gå ut til en hyggelig balkong på motsatt side av boligen.

Leiligheter

Det skal bygges fire firemannsboliger i Eikremsvingen. Hus 10 og 11 består av leiligheter på to eller tre rom, mens hus 12 og 13 er større leiligheter med tre rom.

Boligene i andre etasje får skrå himling og god takhøyde i stuen og på kjøkkenet. Samtlige leiligheter får store vindusflater som gir mye lys og en god atmosfære. Bilen parkeres i egen carport, hvor du også får en privat sportsbod. Leilighetene vil også ha en parkeringsplass og gjesteparkering.

Toromsleilighetene får entrè, et soverom, to innvendige boder, et romslig bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller markterrasse. Treromsleilighetene har en litt annen planløsning, med én innvendig bod og to gode soverom.

Bo godt i Eikremsvingen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.