Artikkel om arkitektens tanker om Eikremsvingen

En bolig for deg og dine

Arkitekt i OBOS Block Watne, Tori Austli, forteller om forteller hvorfor hun tegnet boligene i Eikremsvingen akkurat slik de ser ut, og hvordan hun jobbet for å skape smarte planløsninger.

Tenk deg følelsen av å kjøpe noe helt nytt. En splitter ny enebolig med smarte løsninger, hyggelige oppholdsrom og en fantastisk beliggenhet. Et hjem der det er godt å være både liten og stor. Slik blir det å bo i det nye nabolaget på Nedre Eikrem.

Her kan vi tilby to forskjellige boligtyper med mange av de samme kvalitetene. Begge er kompakte og gjennomtenkte eneboliger med effektive planløsninger. Boligene er spesielt godt egnet for barnefamilier, med gode soverom, to stuer og lekeplass på tunet. Du får en egen foreldreavdeling med soverom, garderobe og bad. Den ekstra TV-stuen passer perfekt for barna, med utgang rett ut til den flotte hagen. Det blir ingen gjennomfartstrafikk i nabolaget.

Bilde av Sivilarkitekt MNAL Tori Austli i OBOS Block Watne

Arkitekten Tori Austli på kontoret hos OBOS Block Watne

Boligene har flotte utsiktsforhold som du vil elske. De store vindusflatene i stuen i andre etasje gjør at du får inn mye lys og god utsikt fra godstolen. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen blir et naturlig samlingssted i hverdagen. På sommerfylte dager vil du elske å ta turen ut på den romslige terrassen, hvor alt ligger til rette for hyggelige grillkvelder og en rolig time med en god bok.

Du blir en del av et hyggelig, trygt og mangfoldig nabolag. De forskjellige typene hus som bygges gir en god variasjon i gateløpet. I tillegg gir det større valgmuligheter for deg som er på boligjakt. Den ene typen hus har tre større soverom, mens den andre har fire – selv om boligene er cirka like store. Her kan du altså finne det huset som passer best for deg og dine.

Bo godt i Eikremsvingen