Laster resultat

Kommer for salg

Lundheim Hage

Lundheim Hage i Ålesund er perfekt for både små og store familier. Her planlegger vi å bygge nye boliger i rolige omgivelser. Nærmeste skole ligger kun få minutter unna, og området byr på flott natur rett utenfor døren.

Illustrasjonsbilde av tomten hvor Lundheim Hage kommer. Grønne omgivelser med fjell i bakgrunnen.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
45
Boligtype
Leiligheter, eneboliger i kjede og tomannsboliger
Størrelse
75-150 kvadratmeter
Salgsstart
Planlagt 2023
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Lilleberget, 6020 Ålesund. Se kart i Google

Brygge i nærområdet til Lundheim Hage

Livet i Lundheim Hage

I Lundheim Hage får du kort vei til det meste, både barnehage, skole, butikker og natur. En kort biltur unna finner du Moa by, og på 20 minutter er du i Ålesund sentrum.

Boligene vi planlegger får praktiske løsninger og kommer i varierte størrelser. Boligområdet blir sydvendt, noe som gjør at du kan nyte ettermiddagssolen og utsikten til Sunnmørsalpene. Mellom boligene kommer det grønne fellesområder, en sosial plass året rundt.

Med bare et par minutters gange til nærmeste dagligvarebutikk blir hverdagen litt enklere. Det blir også kort vei til idrettsanlegg og friluftsområder, hvor store og små kan oppleve et bredt utvalg av aktiviteter. På sommerstid finnes det flere fine badeplasser i nærområdet hvor man kan avkjøle seg. Det blir enkelt å komme seg rundt, både med og uten bil. Bussholdeplassen, som tar deg fra A til Å, finner du rett rundt svingen.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Lundheim Hage

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!