Laster resultat

Utsolgt

Emblemsvågen BE5

Emblemsvågen er kanskje Ålesunds mest spennende boligprosjekt med sine innbydende eneboliger. Dette salgstrinnet består av seks innbydende eneboliger i varierte størrelser

Velkommen til visningshelg

20. og 21. april kan du enkelt finne en visningstid som passer deg. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen! Vi byr på noe godt å bite i, hjelp til å bli kjent med boligene og muligheten til å finne drømmehjemmet ditt.

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av boliger

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Emblemssanden, 6013 Ålesund. Se kart i Google

Huske ved sjøen

Om Emblemsvågen BE5

Emblemsvågen BE5 består av seks flotte eneboliger med ulike planløsninger. Felles for boligene er at de går over to etasjer, flotte uteområder, gode oppbevaringsmuligheter, og carport eller garasje. 

Her får du romslige eneboliger som passer for både større og mindre familier, med bruksareal fra 137 til 152 kvadratmeter. Boligene inneholder entré, fire soverom, to bad, en eller to stuer, kjøkken med plass til spisestue, bod og vaskerom. Alle boligene har en solrik veranda i andre etasje, og noen av dem kommer også med en terrasse av tre på bakkeplan. 

Du kan også sikre deg en av de to flotte eneboligene vi skal bygge i den øverste delen av tomten. Boligene har bruksareal på 100 kvadratmeter. Disse to boligene har entré i andre etasje, og bygges med tre gode soverom, to bad og eget vaskerom. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har takhøyde på hele 3,5 meter. Boligene ligger høyt og fint på solrike tomter med utsikt mot Storfjorden.

Bo godt på Emblemsvågen

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Emblemsvågen BE5

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!