Artikkel om prosjektleders tanker om Sandviksløkka

Et hjem for alle på Sandviksløkka

Prosjektleder Tor Erik Bjørnstad forteller om hvorfor Sandviksløkka kan være den perfekte boligen for deg. For på Sandviksløkka får du et hjem med plass til alle.

Tenk deg følelsen av å kjøpe noe helt nytt. En splitter ny bolig med arealeffektive løsninger, hyggelige oppholdsrom og en naturskjønn beliggenhet like utenfor Hamar. 

I planleggingen av dette prosjektet har vi tenkt på hele familien. I disse boligene er det lagt til rette for fotball i ekstrastua, en god middag i spisestuen og en spennende bok på terrassen. Med større barn i hus er soverom over flere etasjer gull verdt. I tillegg er det plass til gjester – om det så er utflyttede barn, barnebarn eller venner som stikker innom. Dette er et hjem der det er godt å være både liten og stor. Boligene ligger vendt mot Mjøsa og er svært solrike. 

Illustrasjon fra hagesiden

I Sandviksløkka får du både en herlig terrasse og en hage

Det er ikke bare boligen som gjør at vi mennesker trives. På Sandviksløkka skal vi skape et godt bomiljø der fellesskapet blir viktig. Alle som bor her skal kjenne på følelsen av å være på «løkka», med ferdig opparbeidede uteområder med plass til både gode samtaler, ballspill og latter fra barna. Med nærliggende barnehage og lite biltrafikk er dette et nabolag som skapt for de yngste.

Her vil både friluftsentusiasten og bymennesket trives. Sandviksløkka ligger landlig til, men har samtidig nærhet til det du trenger av tilbud i byen. Dette gjør at du kan få det beste av to verdener på et sted; både friheten i naturen og det urbane livet på Hamar. De som vokser opp her skal kunne utfolde seg, kjenne på mestring og ha nærhet til friområder.

Du kan bli en del av at nabolag som er trygt og inkluderende. Her kan du drømme deg bort til en forsvunnen tid, eller utforske verden mens du fortsatt er ung.

Prosjektleder for boligprosjektet Sandviksløkka, Tor Erik Bjørnstad
Hjertelig velkommen til Sandviksløkka! Tor Erik Bjørnstad, Prosjektleder, OBOS Block Watne 

Bo godt på Sandviksløkka