Artikkel om nabolaget i Sandviksløkka

Rolige og familievennlige Sandviksløkka

Sandviksløkka ligger i Ottestad, et landlig område like ved vakre Mjøsa. Her er det gode muligheter for at de yngste i familien trives godt. Og når barna har det bra, så vet vi at de voksne også trives.

Vi legger vekt på området skal være tilnærmet bilfritt og barnevennlig. De trygge gang- og sykkelveiene i nærmiljøet gjør dette til et perfekt sted å vokse opp.

Balløkka som ligger inntil boligene bevares og oppgraderes, slik at det blir et naturlig og hyggelig sted å treffes for ulike aktiviteter. Det er bygget en barnehage like i nærheten av nabolaget, og det er kort vei til nærmeste barneskole, ungdomsskole, idrettsarena og butikker.

Utnytt mulighetene

De voksne vil også ha glede av den flotte beliggenheten til Sandviksløkka. Vikasenteret ligger i gangavstand fra nabolaget, og Hamar sentrum er like i nærheten. Du finner både Atlungstad golfbane og fantastiske Mjøsa i nærområdet. Alt ligger til rette for båtliv, bading og andre hyggelige aktiviteter utendørs.

Det er heller ikke langt til populære Otterstadstien, en vakker tursti som går gjennom gårder og skoger i store deler av Ottestad. Har du ikke bil? Nærmeste bussholdeplass er i nærheten utgangsdøren din. 

Illustrasjon oversikt over Sandviksløkka

Illustrasjon av rekkehusene med balløkke rett ved.

1 av 9

Byliv i Hamar

Når du ønsker mer urbane aktiviteter kan du ta den hyggelige gang- og sykkelstien eller buss til Hamar sentrum. Det er kun fem minutter med bil til Hamar jernbanestasjon, som tar deg videre dit du måtte ønske.

Hamar by har stort fokus på varehandel, og jobber aktivt for å skape et levende sentrum med arrangementer og aktiviteter. Det sikrer deg rik tilgang på det du måtte ønske, i tillegg til spennende kulturtilbud som Hamar Bibliotek, Hamar Kino og Hamar kulturhus samt en rekke fristende restauranter.

Bo godt på Sandviksløkka