Laster resultat
Kommer for salg
Illustrasjon av fasade på rekkehus og leiligheter på Mønstringsplassen.

Mønstringsplassen

På Mønstringsplassen skal vi bygge rekkehus, leiligheter og eneboliger i kjede. Her får du et attraktivt nabolag med kort vei til flere idrettsaktiviteter, turstier og Hamar sentrum.

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Lundgata, 2320 Furnes. Se kart i Google

Illustrasjon av terrasse med utsikt mot Mjøsa.

Om Mønstringsplassen

Mønstringsplassen ligger på Voll & Lund, som har blitt et populært og veletablert boligområde. Her skal vi bygge rekkehus, leiligheter og eneboliger i kjede, med kort vei til Hamar sentrum. Flere av boligene får store fellesarealer i rolige omgivelser, med takterrasse som har utsikt ut mot Mjøsa.

Alle rekkehusene får gulvvarme i samtlige etasjer, og det blir lagt vekt på å ha gode sosiale soner både ute og inne. Leilighetene varierer i størrelse fra to- til fireroms, og det følger med carport og mulighet for gjesteparkering. Boligene har arealeffektiv planløsning og moderne standard, og integrerte hvitevarer på bad og kjøkken fra leverandører som HTH og Bergersen flis. 

Det er kort vei til det meste idrett og kulturbyen Hamar har å by på. Tilbudene for de små er store med korte avstander til håndball, fotball, turn og ishall. Furuberget med skiløyper om vinteren og gode turmuligheter året rundt ligger også tett på prosjektet. Det er gangavstand til Stavsberg barneskole og flere barnehager, i tillegg til flere bussforbindelser.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Mønstringsplassen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!