Artikkel om nabolaget på Liakollen

Nær naturen på Liakollen

På Liakollen bor du i rolige omgivelser, kort vei til det du trenger. Boligene ligger i et barnevennlig strøk, med kort vei til hyggelige grønne friområder og fin utsikt over landskapet.

Boligene i Liakollen ligger på et høydedrag cirka tre kilometer fra Kongsvinger sentrum. Området ligger høyt og fritt med flotte turområder på alle kanter. Her ligger alt til rette for en aktiv fritid både sommer og vinter.

Marikollen barneskole er nærmeste nabo, og det er også kort vei til barnehager, idrettsanlegg, dagligvarebutikker/kjøpesentre, apotek og sykehus. Det sikrer deg en enkel og praktisk hverdag der alt ligger godt til rette for et fint og behagelig hverdagsliv.

Trygt og barnevennlig

Eneboligene i Liakollen ligger i en rolig vei uten gjennomgangstrafikk. Dette begrenser selvfølgelig all trafikkstøy betraktelig, og gjør området trygt og tilgjengelig. Slik videreføres dessuten de grønne, barnevennlige omgivelsene helt inntil husveggen og skaper en egen ro.

Eneboligene i rekke er organisert i borettslag, med alle de fordelene det medfører. Her er det trygt og hyggelig å vokse opp for alle medlemmer av familien, og godt sosialt fellesskap med alle typer mennesker.

Kongsvinger er et område i vekst

Kongsvinger ligger sentralt til på Østlandet. Reiseavstand er under én time til Gardermoen, og rundt én time til Oslo. Kongsvinger grenser til Sverige, med god riksvei- og kollektivforbindelser til Oslo og Stockholm. 

Bo godt på Liakollen