Artikkel om nabolaget i Eplehagan

Det gode liv på Eplehagan

Eplehagan ligger vakkert til i Hamar i nye bydelen Voll & Lund. Her kan du finne ditt nye drømmehjem.

Boligområdet rundt Eplehagan er konstruert og tilrettelagt for å harmonere med det opprinnelige kulturlandskapet. Bygningene får farger som skaper assosiasjoner til gamle gårder og jordbruk, og boligene bygges rundt felles langstrakte tun med åpning mot syd og utsikten til Mjøsa.

Det vil bli lagt vekt på miljø- og energihensyn i et langsiktig, bærekraftig perspektiv i hele bydelen. Derfor har alle boligene fjernvarme, gulvvarme eller radiatorer, balansert ventilasjon og varmegjenvinning. Dette blir et godt sted å leve og vokse opp for mennesker i alle aldre.

Et rikt tilbud i nærmiljøet

Til tross for sin fredelige beliggenhet er Eplehagan nær alt du trenger i hverdagen. I umiddelbar nærhet ligger en nærbutikk. Det finnes hele tre barnehager, seks barne- og ungdomsskoler og to videregående skoler innen en radius på bare 2,8 kilometer. Dessuten står en rekke idrettsanlegg til disposisjon i nærheten, og sikrer et godt tilbud til alle sportsentusiaster.

Det er kun to kilometer til Stortorget på Hamar, og gode bussforbindelser til både Hamar sentrum og andre omkringliggende områder.

Bo godt på Eplehagan