Laster resultat

Salget er i gang

Høvåg B9

I Høvåg B9 bygger vi eneboliger i kjede med store markterrasser og modernistisk preg. Bo rolig og landlig, men med kort vei til alt.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
3
Boligtype
Enebolig
Totalpris fra
NOK 2,998,000
Størrelse (P-rom)
63 m²
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Selveier

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Ledige leiligheter
HUS 1 Enebolig 3 0 m² 0 m² NOK 3,448,000 1 1
HUS 3 Enebolig 3 67 m² 63 m² NOK 2,998,000 1
HUS 4 Enebolig 3 67 m² 63 m² NOK 3,248,000 1

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ringveien 53, 4770 Høvåg. Se kart i Google

Stue med peis og åpen stue- og kjøkkenløsning i Ringveien Høvåg.

Om Høvåg B9

I dette salgstrinnet tilbyr vi fire moderne eneboliger i kjede over to etasjer. Boligene bygges i moderne og tidsriktig stil med smarte planløsninger, lyse flater og en rekke fasiliteter. Her har du skog og flotte grøntområder som nærmeste nabo, med flotte muligheter for å lade batteriene i naturen.  

Ringveien ligger i nærheten av Norges fineste skjærgård, Blindleia. Her kan du trekke pusten fra den hektiske hverdagen i byen, men samtidig har du på kort vei til alle fasiliteter. Med sin landlige beliggenhet er Ringveien et eldorado for den som trives i skogen og ved sjøen. Du befinner deg rett og slett midt i naturen med alle muligheter til å nå fine fjorder, badeplasser og fiskeplasser på noen minutter.

Blindleia, antagelig Norges mest kjente og flotteste skjærgård, går gjennom Høvåg. Høvågbygda rommer mange interessante kulturminner og severdigheter. Her finner du gamle uthavner som Stranda på Ågerøya og Ulvøysund, og industrielle kulturminner som Kornbrekke sag og Isefjær mølle. Området er også rikt på lokalhistorie. Bronseplassen er et levende museum som blant annet inneholder et rekonstruert langhus fra bronsealderen, og stedet dekker perioden mellom bronsealderen og viktigtiden. Høvåg har også eget bygdemuseum, som fokuserer på nyere lokalhistorie.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Høvåg B9

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!