Artikkel om boligene i Ringveien

Innholdsrike boliger i Ringveien

Ringveien er et nytt boligfelt med frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede og leiligheter. Kanskje finner du drømmeboligen din akkurat her?

Vi bygger 56 boliger i Ringveien i Høvåg. Boligene bygges i moderne og tidsriktig stil med smarte planløsninger, lyse flater og en rekke fasiliteter. Her kan du bo rolig og landlig, men med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Det nye boligområdet blir enhetlig utformet og alle boligene blir tilrettelagt etter dagens krav og standard. Det planlegges for en barnehage med stor tomt rett i nærheten.

Eneboligene i Ringveien

Du kan velge mellom frittliggende eneboliger eller eneboliger i kjede. Felles for boligene er to stuer, to bad, flotte terrasser og gode oppbevaringsmuligheter. 

Frittliggende eneboliger

De frittliggende eneboligene utnytter hver eneste kvadratmater til det fulle, med et bruksareal på 144 kvadratmeter. Eneboligene bygges med en romslig entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad, fire soverom, TV-stue og innvendig bod. Du vil få en flott markterrasse med god solforhold, og bilen kan parkeres på egen parkeringsplass. 

Eneboliger i kjede

Eneboligene i kjede kommer med tre soverom og bruksareal på cirka 130 kvadratmeter. I første etasje i boligen vil du finne en romslig entré, et bad, innvendig bod, stue og kjøkken. Fra kjøkkenet kan du gå ut til en markterrasse. I andre etasje finner du en loftstue, soverom, et bad og en takterrasse på cirka 26 kvadratmeter. Boligen kommer også med egen carport og sportsbod. 

Innholdsrike leiligheter

Leilighetene i Ringveien er innholdsrike med moderne fasiliteter. I dette salgstrinnet byr vi på fire lettstelte to- og treromsleiligheter i en firemannsbolig. Størrelsen på leilighetene varierer fra 51 til 79 kvadratmeter. 

Her finner du smarte planløsninger og en fredelig beliggenhet i rolig og landlige omgivelser. Leilighetene soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, egen parkeringsplass, og en flott balkong eller markterrasse. I tillegg får du en romslig sportsbod.

Fasade boligfoto

Enebolig i kjede

1 av 6

Boligenes standard

Boligene leveres nøkkelferdige med god standard, og inneholder blant annet:

  • Alle gulv i tørre rom leveres med 14 millimeter parkett i hvitlasert eik
  • Bad - Flislagt bad med varmekabler i gulv, baderomsinnredning fra HTH, og vegghengt toalett
  • HTH-kjøkken med flotte detaljer
  • Automatisk vannstopper
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Treterrasse eller balkong på leiligheter, stor terrasse i eneboligene i kjede
  • Utvendig tappekran for leiligheter i første etasje
  • Felles postkassestativ med postkasser

Bo godt i Ringveien

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.