Laster resultat

Utsolgt

Eidet

Dette leilighetsbygget over to etasjer på Eidet inneholder ti gjennomtenkte to- og tre-romsleiligheter, like ved Gillsvannet.

Finn fram på siden

Fasade med balkong

Fasade med balkong

1 av 6

Velkommen til visningshelg

23. og 24. september utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning. Uansett om du vil kjøpe, eller bare er litt nysgjerrig, er du hjertelig velkommen!

Blått emblem for visningshelg Illustrasjon av boliger

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Eidsdalen 10, 4634 Kristiansand S. Se kart i Google

Topdalsfjorden

Livet på Eidet

Vi tilbyr 10 gjennomtenkte to- og treromsleiligheter på attraktive Eidet. Dette er et nytt leilighetsbygg i moderne utforming, i et allerede etablert nabolag. Boligene kommer med smarte planløsninger og en herlig beliggenhet like ved Gillsvannet. 

Det er noe helt spesielt ved å bo på Eidet. Dette flotte boligprosjektet har en unik beliggenhet på et naturlig høydedrag i nær tilknytning til sjø og vann. Her vil du finne et mangfoldig bomiljø med både barn, ungdommer, voksne og eldre i skjønn forening.

Eidet byr på rikelig med rekreasjonsmuligheter med sine store friluftsområder, nærhet til kyststi og de flotte tur- og treningsforholdene i Jegersberg. Eidet ligger kun seks kilometer nordøst fra Kristiansand sentrum. Du vil få både barnehager og barneskoler innenfor en radius på en drøy kilometer, mens Kristiansand Katedralskole og Universitetet i Agder nås med sykkel. Veien er kort til en rekke dagligvarebutikker i nærmiljøet. Skulle du ønske litt mer urbane omgivelser kan du enkelt komme deg videre inn til byen.

Bo godt på Eidet

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.