Laster resultat

Utsolgt

Borgåsen II BK5

Enebolig i rekke over to etasjer er til salgs på Moytoppen, Borgåsen i Grimstad. Boligene er bundet sammen med carport og sportsbod.

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Selveier

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ravnåsen, 4885 Grimstad. Se kart i Google

Om Borgåsen II BK5

Eneboligene i rekke inneholder entré med skyvedørsgarderobe, kombinert bad og vaskerom, delvis åpen stue-og kjøkkenløsning, markterrasse og egen hage, og i andre etasje ligger tre soverom, bad og tv-stue med utgang til balkong. Hustypen Enning er stilfulle eneboliger i kjeder, med et bruksareal på cirka 131 kvadratmeter. Eneboligene har god planløsning med egen carport og stor sportsbod. 

Boligene i Moytoppen kjennetegnes av de gjennomtenkte planløsningene som utnytter arealet og gir god romfølelse. Boligene kommer med en stue- og kjøkkenløsning som gir god plass til sofa, spiseplass og godt samsvær. I tillegg har de innvendig bod og carport med inngang til sportsbod. 

Din nye bolig vil ha lavt energiforbruk og vil få godt isolerte konstruksjoner i gulv, yttervegg og tak. Her vil inneluften filtreres og gjennvinne energien i luften slik at du får et godt inneklima og reduserer oppvarmingskostnadene for boligen. 

Bo godt på Moytoppen

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår