Laster resultat
Kommer for salg
Oversikt Moytoppen

Oversikt Moytoppen

Moytoppen

Moytoppen er et helt nytt boligområde med nærhet til Fevik og Vik i Grimstad. Flere leiligheter kommer for salg på forsommeren 2021.

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ravnåsen, 4885 Grimstad. Se kart i Google

Illustrasjon av leiligheter

Livet på Moytoppen

Moytoppen er et helt nytt boligområde med nærhet til Fevik og Vik i Grimstad. Flott utsikt, sol fra morgen til kveld og kort vei til badeliv, fiskelykke og turer i skog og mark vil prege din hverdag her. 

Møteplasser med lekestativ og sittegrupper legger til rette for gode naboskap i et trygt og godt bomiljø. Dette er et område som virkelig legger til rette for trivsel. Bomiljøet preges av pent opparbeidede grøntområder og stikkveier med begrenset trafikk. 

Moytoppen er et helt nytt boligområde med nærhet til Fevik og Vik i Grimstad. Landlig beliggenhet med barnehager og skoler i nærområdet og kort vei til E18 og arbeidsplasser i og rundt Grimstad. Omgivelsene er idylliske, med mange muligheter for en aktiv fritid for små og store.

Bo godt på Moytoppen

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Moytoppen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!