Hopp til innhold
Artikkel om navnbytte til OBOS Block Watne

Tradisjonsrik boligutbygger får ny logo: – Vi er fremdeles de samme folka

Berit og Geir-Frode skal nå selge boliger til østfoldinger under ny logo.

At Block Watne er eid av OBOS er ingen nyhet. Det har vært sånn i snart seks år allerede. Det som er nytt nå, er logoen. Den tradisjonsrike W-en i rødt og svart som mange kjenner igjen, byttes ut. Selskapet heter nå OBOS Block Watne. 

Fra Block Watne til OBOS Block Watne

I Østfold har OBOS Block Watne to salgskonsulenter, Berit Sandberg og Geir-Frode Wroldsen. De to, som bor i henholdsvis Son og Halden, fordeler de mange prosjektene i Østfold mellom seg. 

– Dette logoskiftet fører som sagt ikke med seg noe nytt, for vi har vært eid av OBOS lenge. Det utgjør ingen forskjell for folk. Vi er det samme firma, de samme folka, leverer den samme kvaliteten og de samme verdiene, påpeker Berit. 

 

Foto av Berit Sandberg på byggeplassen til prosjektet på Bjørnstad

Berit Sandberg er salgskonsulent på prosjektet på Bjørnstad, og synes det er spennende å se utviklingen her ukentlig. Bildet er tatt i slutten av 2019, og Berit har den gamle logoen på jakka si.

 

Scorer høyt hos kundene sine

På OBOS Block Watne-kontoret på Yven sitter det tolv personer til daglig. I tillegg har de tretti tømrere som hver dag sørger for at noens nye hjem reises. I løpet av et år overleveres opp mot hundre nye hjem til glade huseiere. 

– Vi har veldig høy score på alle målinger vi gjør, både før, under og etter overlevering av nøkkel. Det er klart at dette er ikke noe vi vil miste, så vi skal fortsette å jobbe for det, sier Geir-Frode. 

Ta kontakt for å avtale visning på enten Begbyåsen eller Bjørnstad!

Følelsen av å selge et hjem

Geir-Frode har jobbet i selskapet siden 2014, Berit siden 2002. At Geir Frode havnet i boligbransjen, var ikke gitt. Han er nemlig kokk i utgangspunktet. 

– Et dårlig kne gjorde at jeg måtte finne på noe annet. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Oslo og rundt omkring i Østfold i femten år, smiler han.

– Hvordan føles det egentlig å tenke på at dere har vært med på å bestemme og bygge hjemmene til så mange mennesker?

– Det er litt spesielt. Og det er ganske rart og fint å gå rundt i boligområder som vi har jobbet så lenge med. Plutselig er alt ferdig, og folk har flyttet inn! Jeg synes det går så forbaska fort. Tiden flyr, konstaterer han mens han går mellom husene på Begbyåsen i Fredrikstad. 

Noen kjappe fakta

  • Ved salgsstart og lansering av nye prosjekter, har OBOS-medlemmer forkjøpsrett. Senere er det åpent for alle, så man må ikke være OBOS-medlem for å kjøpe et Block Watne-hus. 
  • OBOS Block Watne har 18 distriktskontorer i landet. 
  • Block Watne har bygd boliger i Norge siden 50-tallet.
  • Har vært eid av OBOS siden 2014. 
  • OBOS Block Watne jobber etter disse verdiene: skikkelig, kvalitetsbevisst, offensiv, lønnsom og engasjert.