Hopp til innhold
Familie spiller brettspill ved spisebordet i sin OBOS Block Watne-bolig

Ny bolig med OBOS Block Watne

Vi bygger nye hjem i tre i boligprosjekter fra Kristiansand i sør til Stjørdal i nord. Kanskje finner du drømmeboligen din hos oss?

Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Ny bolig

Vi bygger nye boliger og nabolag over store deler av landet. Kanskje finner du akkurat din drømmebolig blant boligprosjektene våre? Se hva vi bygger der du vil bo.

Illustrasjon av to mennesker som håndhilser

Alt om boligkjøpet

Det er mye å sette seg inn i når man skal kjøpe ny bolig. Hvordan bygges boligene, hva bør man tenke på når man skal kjøpe og hvordan foregår egentlig selve prosessen?

Illustrasjon av et hus med røyk ut av pipa, et grantre og to personer som står sammen.

Våre trehus

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent. Siden 1872 har vi bygget over 100 000 boliger over hele landet. Se hvorfor og hvordan vi bygger med treverk, og finn ut mer om livene i våre trehus.

Tomter på Kråkåsen Hageby

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? Nå kan du sikre deg en av fem selvbyggertomter i det nye boligområdet Kråkåsen Hageby i Askim. Tomtene er i hovedsak flate og rektangulære, og ligger i et solrikt og barnevennlig område.

Finn ut mer om tomtene
Illustrasjon av hustypen Osp fra Fluks OBOS Block Watne

Bygg ditt drømmehus med Fluks

Har du egen tomt? Da kan du sammen med våre arkitekter designe ditt framtidige hjem, tilpasset egne ønsker, behov og økonomi. Vi hjelper deg hele veien – fra befaring av tomta til du står med nøklene i hånda!

Mer om Fluks
Eneboliger på Engene Platå AB 16 og 17 sett fra gaten

Veien til et nytt hjem

Hva skjer egentlig når du kjøper en helt ny bolig? Her er prosessen – trinn for trinn – fra du kikker på prospektet til hjemmet ditt er klart for innflytting.

Slik er veien til ditt nye hjem

Utvalgte boligprosjekter

Frist for forkjøp 12. juni
Illustrasjon av terrasse i leilighet på Sørbøhagane BB14
I det nye salgstrinnet Sørbøhagane BB14 kan du nå velge blant 15 leiligheter i Bronsekarveien 26, i Sandnes. Nyt utsikten fra din egen balkong eller terrasse. Sjekk ut boligene på Sørbøhagane
Frist for forkjøp 13. juni
Oversikt over boligfeltet og nærområdet på Marikollåsen
Nå kommer det første salgstrinnet på Marikollåsen endelig for salg! Velg blant 16 eneboliger i kjede, i ulike størrelser og planløsninger. Her kan du nyte naturen og marka rett utenfor døra, samtidig som du har kort vei til bylivet. Sjekk ut boligene på Marikollåsen
Frist for forkjøp 13. juni
Illustrasjon av fasade på hus C i Nedre Stavsetvegen 46, med hage
I det andre salgstrinnet i Nedre Stavsetvegen 46 kan du velge blant fireroms rekkehus på Byåsen i Trondheim. Bli en del av et opparbeidet nabolag i naturskjønne omgivelser. Mer om boligene på NSV 46
Frist for forkjøp 19. juni
Illustrasjon av fasade på enebolig på Begbyåsen Tyritoppen
Nå er det snart salgsstart på syv nye eneboliger på Begbyåsen. Her får du egen uteplass og naturen rett utenfor døra. Finn ut mer om boligene på Begbyåsen
Illustrasjon av oversikt, kveld
OBOS Block Watne bygger nye boliger over store deler av landet. Se hva vi bygger der du vil bo!
1 av 5
Par som står i døra til sitt nye OBOS Block Watne-hus på Løkenåsen

Betaler mindre for strøm i helt nytt og større hus

Da Joakim og Martine med tre barn flyttet inn i nybygg, fikk de en positiv overraskelse da strømregningen kom.

Se hvor mye det er å spare
Smilende par som sitter ved bord med laptop

Landets beste dagligbank

Du får alltid god rente på lån i OBOS-banken når du kjøper ny bolig av oss. OBOS-banken er perfekt for deg som er ute etter en enkel, trygg og lønnsom bank der alt overskuddet brukes til å oppfylle boligdrømmer.

Les mer om lån og forsikring

Aktuelt fra OBOS Block Watne

Salgskonsulent for OBOS Block Watne med kunde på visning i nybygg

100 000 kroner spart ved kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe en ny bolig. For eksempel kan prisforskjellen på dokumentavgift være på 100 000 kroner eller mer. Men det er langt flere fordeler – her deler eksperten alle.
Illustrasjon av terrasse i hus 11 på Engersand.

Gode solforhold og fantastiske uteplasser

Vi i OBOS Block Watne bygger for trivsel. Lenge før første spadetak planlegger vi for å skape solrike uteplasser med flott utsikt som nye beboere kan nyte gjennom døgnet og til ulike årstider og sesonger.
Artikkel om smarte, praktiske og gode planløsninger

Smarte, praktiske og gode planløsninger

En gjennomtenkt planløsning betyr et praktisk hjem. Planløsningene i våre boliger er nøye utarbeidet av arkitektene i OBOS Block Watne og tar form allerede ved første befaring på tomten. De har ett mål for øye – skape løsninger som gjør din hverdag enklere.
Les flere artikler