Hopp til innhold
Salgskonsulent i samtale med kunde på visning i et OBOS Block Watne-hus

Ny bolig med OBOS Block Watne

Vi bygger nye hjem over hele landet. Uansett om du vil kjøpe, eller bare ta en titt – er du hjertelig velkommen på visning! Se hvert enkelt boligprosjekt og ta kontakt med oss for å avtale visningstid.

Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Ny bolig

Vi bygger nye boliger og nabolag over store deler av landet. Kanskje finner du akkurat din drømmebolig blant boligprosjektene våre? Se hva vi bygger der du vil bo.

Illustrasjon av to mennesker som håndhilser

Alt om boligkjøpet

Det er mye å sette seg inn i når man skal kjøpe ny bolig. Hvordan bygges boligene, hva bør man tenke på når man skal kjøpe og hvordan foregår egentlig selve prosessen?

Illustrasjon av et hus med røyk ut av pipa, et grantre og to personer som står sammen.

Våre trehus

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent. Siden 1872 har vi bygget over 100 000 boliger over hele landet. Se hvorfor og hvordan vi bygger med treverk, og finn ut mer om livene i våre trehus.

Artikkel om veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Hva skjer egentlig når du kjøper helt ny bolig? Her er prosessen – trinn for trinn – fra du kikker på prospektet til du står med nøkkelen i hånden.

Slik er veien til ditt nye hjem

Utvalgte boligprosjekter

Frist for forkjøp 28. november
Oversikt over området på Begbyåsen Tyrihellinga BK3
Nå kommer det seks nye leiligheter for salg på Begbyåsen Tyrihellinga BK3. Her bor du solrikt til, og kan nyte utsikten og den flotte beliggenheten like ved Fredrikstad. Finn ut mer om Begbyåsen
Frist for forkjøp 8. desember
Illustrasjonsbilde av hus 16 på Lillejordet med hage.
På Lillejordet kan du velge mellom to- til treromsleiligheter i flotte omgivelser. Her får du kort vei til Larvik sentrum, butikker, skoler og friluftsliv. Les mer om Lillejordet
Kampanjetilbud
Illustrasjon av fasade på Myklebust BKS7.
Få tilvalg til en verdi av 75 000 kroner inkludert i prisen, ved kjøp av et av rekkehusene i Myklebust K BKS7-8, hus 8. Gjelder kun ved kjøp gjennomført før 1. desember. Les mer om kampanjen og boligene på Myklebust
Illustrasjon av oversikt, kveld
OBOS Block Watne bygger nye boliger over store deler av landet. Se hva vi bygger der du vil bo!
1 av 4
Smilende par som sitter ved bord med laptop

Landets beste dagligbank

Du får alltid god rente på lån i OBOS-banken når du kjøper ny bolig av oss. OBOS-banken er perfekt for deg som er ute etter en enkel, trygg og lønnsom bank der alt overskuddet brukes til å oppfylle boligdrømmer.

Les mer om lån og forsikring

Aktuelt fra OBOS Block Watne

Salgskonsulent for OBOS Block Watne med kunde på visning i nybygg

100 000 kroner spart ved kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe en ny bolig. For eksempel kan prisforskjellen på dokumentavgift være på 100 000 kroner eller mer. Men det er langt flere fordeler – her deler eksperten alle.
Illustrasjon av terrasse i hus 11 på Engersand.

Gode solforhold og fantastiske uteplasser

Vi i OBOS Block Watne bygger for trivsel. Lenge før første spadetak planlegger vi for å skape solrike uteplasser med flott utsikt som nye beboere kan nyte gjennom døgnet og til ulike årstider og sesonger.
Artikkel om smarte, praktiske og gode planløsninger

Smarte, praktiske og gode planløsninger

En gjennomtenkt planløsning betyr et praktisk hjem. Planløsningene i våre boliger er nøye utarbeidet av arkitektene i OBOS Block Watne og tar form allerede ved første befaring på tomten. De har ett mål for øye – skape løsninger som gjør din hverdag enklere.
Les flere artikler