Eksteriør hus 11 Emblemsvågen

Kjøpe ny bolig

Det å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. OBOS Block Watne bygger kvalitetsboliger til fornuftige priser over hele landet.

Livene i våre 100 000 trehus

Livene i våre 100 000 trehus

OBOS Block Watne har gjennom 60 år bygget 100 000 trehus. Visste du at 58 377 hunder har bodd i disse trehusene? Vi tar deg gjennom noe av det som har betydd noe for alle de som bor eller har bod i et av våre trehus.

Les om livene i våre trehus

Trygge visninger

Det er fortsatt trygt å kjøpe og selge bolig. Vi følger anbefalinger og restriksjoner fra FHI, Helsedirektoratet og Eiendom Norge, og legger til rette for smittefrie visninger.

Dine fordeler som OBOS-medlem

Dine fordeler som OBOS-medlem

Visste du at OBOS-medlemmer også har forkjøpsrett på boliger fra OBOS Block Watne? Som medlem har du forkjøpsrett på over 90 000 boliger og gode rabatter på kulturtilbud, ferie, forsikring og alt du trenger til hjemmet.

Finn ut mer om OBOS-medlemskap
Landets beste dagligbank

Landets beste dagligbank

Du får alltid god rente på lån i OBOS-banken når du kjøper ny bolig av oss. OBOS-banken er perfekt for deg som er ute etter en enkel, trygg og lønnsom bank der alt overskuddet brukes til å oppfylle boligdrømmer.

Les mer om lån og forsikring
Målsøm på egen tomt

Målsøm på egen tomt

Visste du at om du stiller med tomt så kan vi hjelpe deg å tegne og bygge ditt nye hjem? Med målsøm tilpasser vi boligen etter din tomt, dine ønsker, behov og økonomi.

Besøk Fluks' nettsider
Illustrasjon av en grønn nøkkel.

Veien til et nytt hjem

Hva skjer egentlig når du kjøper helt ny bolig? Her er prosessen – trinn for trinn – fra du kikker på prospektet til du står med nøkkelen i hånden.

Utvalgte boligprosjekter

Salget er i gang
Prosjektside for Engersand Havnehage

I Engersand Havnehage slippes sjøutsikten rett inn i stuen. Her finner du 11 fantastiske eneboliger, bygget i kvalitetsmaterialer som harmonerer med landskapet. Les mer om Engersand Havnehage i Lier

Aktuelt fra OBOS Block Watne